Öppen scen

Träningsseans

Medlemsaktivitet. Bli medlem här

Denna aktivitet är ny för terminen och syftar till två saker, att erbjuda våra medlemmar en aktivitet och att medium ska få en plattform för att finslipa sin teknik under en seans/demonstration. Erbjudandet att komma och träna kommer att gå till psychic-, mentala- trans- och änglamedium.

Här kommer både de som går utbildning, nydiplomerade/
examinerade men också etablerade medium få möjligheten att testa olika former för kontakt med andevärlden. Seanser kommer att innehålla olika tekniker beroende på vem som vill komma och träna. Seanserna kan bestå av både psykometri, psychic, andekontakt med nära och kära, änglakontakter transdemonstration med kontakt guider/vägledare eller healingdemonstration.

På dessa träffar kommer 2–3 medium att få tillfälle att genomföra en seans på ca 30-40 minuter per person. Går man under utbildning och behöver feedback på sitt genomförande så går det självklart att ordna under kvällen.

Maxdeltagare 16 personer

Datum: torsdagar; 12 sept, 24 okt, 19 nov,
Tid: 18.30–21
Lokal: Rickomberga
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet, fika till självkostnadspris.

Betalning/anmälan: Anmälan senast 3 dagar före aktivitet. OBS begränsat antal, max 16 personer.

Anmäl via
formulär på Startsidan
eller på info@sjalglans.se
eller via messenger på vår Facebooksida

Vi kommer också i mån av plats erbjuda denna aktivitet på Själglans FB-sida. Som icke medlem lämnar men ett valfritt bidrag till välgörenhet.

 

© Copyright Själglans