Nybörjarcirkel – andlighet för dig

Har du någon gång upplevt att oförklarliga saker händer? Du hör att någon kommer hem 10 minuter innan den faktiskt gör det. Saker försvinner för att sedan oförklarligt dyka upp där du har letat flera gånger. Du känner att det står någon bakom dig fast du vet att du är ensam hemma. Du upplever en stark känsla som försvinner lika snabbt som den kom, som om den inte var din.

Vi är många som har upplevt detta och mer därtill. Tror du att det kanske kan vara något andligt eller medialt? Är du nyfiken och vill ta reda på mer?

En kväll vikt för dig som känner sig som nybörjare och är nyfiken på vad andligheten kan tänkas betyda för dig. Vi pratar om olika företeelser som mediumskap, kontakt från andra sidan, enskilda upplevelser. Vad är energi och kan vem som helst ge och ta emot healing. Vad är det jag upplever ibland, är det obehagligt eller fantastiskt. Hur kan man öva upp sin känslighet och hur kan man få kontroll över den. Vi utgår från er som är här.

Vi gör enkla intuitionsövningar som syftar till att öka förståelsen för vad som händer när man kommunicerar med sitt högre jag, universum eller en övergången individ.

Vi fikar och när kvällen lider mot sitt slut drar vi några änglakort och ser vad vi får till oss för budskap.

Välkommen!
MariAnne

Datum: Tisdag 3 september
Tid: 18.30–21
Lokal: Börjegatan 25
Pris: 150kr (medlemmar 135 kr) inkl fika

Betalning/anmälan: senast 31 oktober
Betalning sker med swish till 123 098 06 23 (OBS! Nytt nummer) eller postgiro Nordea 933905-2

Anmäl via
formulär på Startsidan
eller på info@sjalglans.se
eller via messenger på vår Facebooksida

 

© Copyright Själglans