Nyfiken på andlighet – för alla som känner sig som nybörjare

Har du någon gång upplevt att oförklarliga saker händer? Du hör att någon kommer hem 10 minuter innan den faktiskt gör det. Saker försvinner för att sedan oförklarligt dyka upp där du har letat flera gånger. Du känner att det står någon bakom dig fast du vet att du är ensam hemma. Du upplever en stark känsla som försvinner lika snabbt som den kom, som om den inte var din.

Vi är många som har upplevt detta och mer därtill. Tror du att det kanske kan vara något andligt eller medialt? Är du nyfiken och vill ta reda på mer?

En kväll vikt för dig som känner sig som nybörjare och är nyfiken på vad andligheten kan tänkas betyda för dig. Vi pratar om olika företeelser som mediumskap, kontakt från andra sidan, enskilda upplevelser. Vad är energi och kan vem som helst ge och ta emot healing. Vad är det jag upplever ibland, är det obehagligt eller fantastiskt. Hur kan man öva upp sin känslighet och hur kan man få kontroll över den. Vi utgår från er som är här.

Vi kan om gruppen vill göra enkla intuitionsövningar som syftar till att öka förståelsen för vad som händer när man kommunicerar med sitt högre jag, universum eller en övergången individ.

Vi fikar och när kvällen lider mot sitt slut drar vi några änglakort och ser vad vi får till oss för budskap.

Välkommen!
MariAnne

Datum: 5 och 12 februari
Tid: 18.30–21
Lokal: Trädgårdsgatan 17A i Uppsala
Pris: 150 kr

Betalning/anmälan:
Senast 3 februari och 10 februari.
Betalning sker med swish till 123 098 06 23 eller postgiro Nordea 933905-2

Anmäl via
formulär på Startsidan
eller på info@sjalglans.se
eller via messenger på vår Facebooksida

 

© Copyright Själglans