Vilka är vi i styrelsen i Ideella föreningenSjälglans?
Sussi Söderlund

Sussi Söderlund

– Jag är intresserad av all sorts naturreligion, spirituell trumma, månen och healing. Jag har alltid varit intresserad av människor och av existensiella frågor.

Erbjuder: Privatsittningar, healing, husrensningar, vägledning på distans med häxstenar, kort och andligvägledning. En och annan ceremoni för olika ändamål kan jag stå till tjänst med också.

073 530 44 35 www.andestoft.se
Andestoft på Facebook


Maria Svensson

– Jag har ett stort intresse för healing, naturreligion, schamanism och trummande, tarot och mediumskapets olika uttryck såsom mentalt, fysiskt och trance.

Jag tror också att månen har magiska krafter som vi kan dra nytta av. Har en stark tro på oss människor och vår förmåga att hela och hjälpa oss själva.

Erbjuder: Privatsittningar – distans och personlig. Healing – distans och personlig. Tarot – vägledning på distans och personlig.

072 325 41 12
mariasvensson20@gmail.com

MariAnne Widner

MariAnne Widner

– Mitt intresse för det andliga har nog funnits där sedan jag var liten. Nu när jag har provat på en del så landar jag i att det är den stora insikten att allt är så mycket större än det vi ser som för mig är den stora "grejen". Det har gjort att jag förhåller mig till livet lite annorlunda, det känns tryggare. Man kan säga att det har gett mig en ny livsåskådning.

Jag var med och startade Själglans för ett par år sedan och det var delvis för att jag själv skulle kunna utforska det andliga. Nu tycker jag att det är spännande att se när andra gör det samma.
 

Vilka är vi som driver själglans?

Vi är för närvarande 3 eldsjälar. Några av oss har bland utbildat oss till medium hos MariaTherese Bohman Agerhill men också fler andra utbildningar och kurser som reiki, transmediumskap m m.

Vi vill med hjälp av gamla och nya andliga bekantskaper fortsätta utforska den stora och fantastiska andliga världen som finns runt omkring oss.

Utforskandet inkluderar förstås personlig utveckling och vi hoppas att du vill göra oss sällskap på några av våra aktiviteter

 

© Copyright Själglans