En kväll med universum och ljusvarelser

En jätte spännande kväll där Kajsa kommer att arbeta i sin Solsession. Samtal och fika hinner vi också med. 

Solsession™ i grupp

Under Solsessionen™ får deltagarna förutom budskap från änglar, guider och andra ljusvarelser i universum även Solhealing® med rensning av blockeringar och meditation. Ofta går budskapen rakt in i hjärtat på klienten. Alla deltagarna sitter i mycket höga energier under tiden och ärkeänglarna arbetar för att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt av sessionen. Budskapen förmedlas på en nivå som är okej att ta emot inför andra som man inte känner.

Medtag block och penna så du kan anteckna budskapen. 

Kajsa har företaget Själagott och är Universell kommunikatör®, hon kanaliserar budskap från universum från änglar, guider och andra ljusvarelser. Kajsa arbetar också som Solhealer®; en healingform hon har utvecklat tillsammans med Ärkeängeln Metatron.

Extra: Som medlem i Ideella föreningen Själglans har du 10% rabatt på samtliga av SjälaGotts aktiviteter Kurser och Medial coaching™ undantaget. Gäller fr o m februari 2020.

Vill du läsa mer: www.sjalagott.net

 

Datum: onsdag 26 februari
Tid: 18–21
Lokal: Trädgårdsgatan 17A
Pris: 350 kr, medlemmar som betalt för 2020 betala 315 kr. Fika inkluderat.
Minst 6 max 8 deltagare.


Betalning/anmälan:
Betalning sker med swish till 123 098 06 23 eller postgiro Nordea 933905-2. Plats är garanterad vid betalning.Anmälan är bindande

Anmäl via
formulär på Startsidan
eller på info@sjalglans.se
eller via messenger på vår Facebooksida

 

© Copyright Själglans